Η Voltalia Ελλάδος και η Leroy Merlin ανακοινώνουν τη νέα τους συνεργασία

Η Voltalia Ελλάδος, μια κορυφαία εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, και η LEROY MERLIN, η γνωστή εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών σπιτιού και do-it-yourself προϊόντων, ανακοινώνουν με χαρά τη συνεργασία τους σε μια κοινή προσπάθεια για την προώθηση της βιωσιμότητας και την επιτάχυνση για την υιοθέτηση  λύσεων που σχετίζονται με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Voltalia θα παρέχει στους πελάτες της LEROY MERLIN καθαρές, προσιτές και αξιόπιστες ενεργειακές λύσεις.

Το καινοτόμο Solar Energy Kit θα είναι το πρώτο προϊόν που θα παρουσιαστεί στα καταστήματα LEROY MERLIN. Πρόκειται για ένα plug n’ play ηλιακό προϊόν για οικιακή χρήση που δίνει τη δυνατότητα παραγωγής καθαρής ενέργειας για το σπίτι, δημιουργώντας σημαντική εξοικονόμηση κόστους ηλεκτρικής ενέργειας.

Η παρουσίαση του Solar Energy Kit θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 24-31 Μαΐου στο κατάστημα LEROY MERLIN της Θεσσαλονίκης. Θα υπάρξει μια σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επαναλειτουργίας του καταστήματος μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του, συμπεριλαμβανομένης της επίσημης παρουσίασης του Solar Kit την Παρασκευή 26 του μήνα στις 11 το πρωί.

Το Solar Energy Kit θα είναι στη συνέχεια διαθέσιμο και στα 8 καταστήματα LEROY MERLIN στην Ελλάδα και στην Κύπρο, καθώς και στην ιστοσελίδα της LEROY MERLIN και της Voltalia.

Η Voltalia προσφέρει επίσης μια ποικιλία ενεργειακών προϊόντων, όπως φωτοβολταϊκά Modules, Inverters, συστήματα αποθήκευσης ενέργειας και άλλα, από κορυφαίους κατασκευαστές ηλιακών συστημάτων που επιτρέπουν στους επαγγελματίες να έχουν πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες κάθε είδους ζητούμενου φωτοβολταϊκού έργου.

Ο κ. Alexis Goybet, Country Manager της Voltalia Ελλάδος, σχολιάζοντας τη συνεργασία δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη LEROY MERLIN, μια εταιρεία που φημίζεται για τη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα και την πελατοκεντρική της προσέγγιση. Η συνεργασία αυτή ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την αποστολή της Voltalia να επιταχύνει την ενεργειακή μετάβαση και να παρέχει πρόσβαση σε καθαρή ενέργεια για όλους. Μαζί, θα έχουμε σημαντικό αντίκτυπο στην προώθηση της υιοθέτησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και στην προώθηση της βιωσιμότητας”.

Η κα Agathe Monpays, Γενική Διευθύντρια της LEROY MERLIN Ελλάδας & Κύπρου, πρόσθεσε,

“Στη LEROY MERLIN, δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε τις συνεργασίες και τις πρωτοβουλίες μας με οργανισμούς και εταιρείες, προκειμένου να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σε όλους τους κατοίκους πρόσβαση σε ένα πιο βιώσιμο και θετικό σπίτι. Όλος ο κόσμος μεταβαίνει σταδιακά προς ένα καθαρό και βιώσιμο μέλλον και οι πελάτες στην Ελλάδα ήδη ενεργούν προς την κατεύθυνση της ενεργειακής ανανέωσης. Εμείς είμαστε εδώ για να λειτουργήσουμε ως αρωγός και να τους διευκολύνουμε, ξεκινώντας με την ένταξη του Solar Energy Kit στη γκάμα των προϊόντων μας. Είμαστε περισσότερο από ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα συνεργασία με τη Voltalia και τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά μας”.

Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση!