Αποτελεσματικότητα και άμεση υποστήριξη: Παράδοση GoodWe αντιστροφέων και μπαταριών στην πόρτα σας σε 48 ώρες

Είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε το μέλλον της ενέργειας; Ζητήστε προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες σήμερα και αφήστε την GoodWe να ενισχύσει το ταξίδι σας προς βιώσιμες και αποδοτικές ενεργειακές λύσεις. Η ενέργειά σας, με τον δικό σας τρόπο!

Ζητήστε προσφορά σήμερα!

Στείλτε μας περισσότερες πληροφορίες για το έργο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

48h Παράδοση

Τεχνική υποστήριξη

Υποστήριξη πριν/μετά την πώληση

Λύσεις για Inverters GoodWe

Previous
Next

DNS G3 Series Inverters

3-6kW | Μονοφασικό | 2 MPPTs

Ο ηλιακός αντιστροφέας GoodWe DNS-G3 μεγιστοποιεί την απορρόφηση ενέργειας με την προηγμένη τεχνολογία G3. Ο μικρός σχεδιασμός του ενσωματώνεται πλήρως, διαθέτοντας πολλαπλά MPPT για βέλτιστη απόδοση. Οι μέθοδοι ελέγχου είναι φιλικοί προς το χρήστη και παρέχουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας μια ασφαλή και σταθερή λειτουργία. Ο DNS-G3 είναι η έξυπνη επιλογή για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις υψηλής απόδοσης.

Λύσεις αποθήκευσης GoodWe

LYNX U5.4-L Battery

5,4-32,4 kWh | Μπαταρία χαμηλής τάσης | Plug & Play Καλωδίωση | Μονάδες αυτόματης αναγνώρισης

Η σειρά GoodWe Lynx Home U Series είναι μια μπαταρία λιθίου χαμηλής τάσης για αποθήκευση ενέργειας σε οικιακό επίπεδο. Ενσωματώνεται πλήρως στα οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα, με προτεραιότητα την υψηλή απόδοση και την αξιοπιστία. Επιλέξτε την GoodWe για μια προηγμένη και αποτελεσματική λύση για τις ανάγκες αποθήκευσης ενέργειας στην κατοικία σας.

Previous
Next

Λύσεις παρακολούθησης GoodWe

Previous
Next

EzLogger Pro

Εμβέλεια επικοινωνίας έως και 1000m | Συνδεσιμότητα για έως και 60 συσκευές ταυτόχρονα

Το GoodWe EZLogger Pro, με εμβέλεια έως και 1000m, προσφέρει ευέλικτη παρακολούθηση για έως και 60 συσκευές ταυτόχρονα. Ιδανικό για αποτελεσματικό έλεγχο με ποικίλες ρυθμίσεις, εξασφαλίζει αξιόπιστη συνδεσιμότητα με εκτεταμένη εμβέλεια. Επιλέξτε την GoodWe για μια πλήρη και υψηλής αξιοπιστίας λύση παρακολούθησης της φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης.

Ζητήστε προσφορά σήμερα!

Στείλτε μας περισσότερες πληροφορίες για το έργο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.