Διαδικτυακό σεμινάριο Solax: Οικιακοί Αντιστροφείς και λύσεις αποθήκευσης

Η Voltalia Distribution είναι ενθουσιασμένη που θα σας προσφέρει ένα νέο σεμινάριο και παρουσίαση των οικιακών αντιστροφέων και των λύσεων αποθήκευσης της Solax. Στις 26 Οκτωβρίου στις 11 π.μ., σημειώστε στα ημερολόγιά σας μια διαδικτυακή εκδήλωση που υπόσχεται να αναμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε για τους οικιακούς μετατροπείς και τις λύσεις αποθήκευσης.

🏡 Οικιακοί μετατροπείς + λύσεις αποθήκευσης: Powering the Homes of Tomorrow

Το θέμα της ώρας; Οι οικιακοί αντιστροφείς και οι λύσεις αποθήκευσης. Πρόκειται για τα δομικά στοιχεία ενός βιώσιμου μέλλοντος, που μεταμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο τροφοδοτούμε τα σπίτια μας. Αποστολή μας στη Voltalia Distribution είναι να ενδυναμώσουμε τους εγκαταστάτες μας με γνώσεις και εργαλεία αιχμής για να διαπρέψουν στον κόσμο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Δείτε τι μπορείτε να περιμένετε σε αυτό το αποκλειστικό διαδικτυακό σεμινάριο:

  1. Καινοτομίες που έχουν σημασία: Ανακαλύψτε τις τελευταίες καινοτομίες στους οικιακούς μετατροπείς και τις λύσεις αποθήκευσης ενέργειας. Αποκαλύψτε τις δυνατότητες που κρύβουν για τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας, την εξοικονόμηση κόστους και τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.
  1. Αριστεία στην εγκατάσταση: Μάθετε τις βέλτιστες πρακτικές για την εγκατάσταση, την αντιμετώπιση προβλημάτων και τη συντήρηση. Εφοδιαστείτε με την τεχνογνωσία που απαιτείται για να παρέχετε κορυφαία αποτελέσματα στους πελάτες σας.
  1. Ρωτήστε τους ειδικούς: Συμμετέχετε σε μια διαδραστική συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων, όπου μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στους ειδικούς του κλάδου και να αποκτήσετε γνώσεις που έχουν πραγματικά σημασία.

🔌 Γνωρίστε τους συνεργάτες μας: Solax

Ο συνεργάτης μας για αυτή την εκδήλωση, η Solax, είναι ένα καλά αναγνωρισμένο όνομα στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Με φήμη για την καινοτομία και την αξιοπιστία τους, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας των μετατροπέων και των λύσεων αποθήκευσης. Μαζί, στοχεύουμε να σας παρέχουμε τις γνώσεις και τα εργαλεία που θα ενδυναμώσουν τις εγκαταστάσεις σας και θα έχουν διαρκή αντίκτυπο.

🗓️ Αποθηκεύστε την ημερομηνία:

📅 Ημ: 26 Οκτωβρίου 2023

🕚Ώρα: 11:00 π.μ.

Μη χάσετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να δικτυωθείτε με συναδέλφους επαγγελματίες του κλάδου. Η Voltalia Distribution είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξής σας και στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Εγγραφείτε τώρα!

Είστε έτοιμοι να απογειώσετε την καριέρα σας και να γίνετε μέρος της επανάστασης της πράσινης ενέργειας; Εγγραφείτε σήμερα για το διαδικτυακό μας σεμινάριο Residential Inverters + Storage Solutions. Αδράξτε αυτή την ευκαιρία για να εξοπλιστείτε με γνώσεις που μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε ως κορυφαίος εγκαταστάτης.

[ΕΓΓΡΑΦΗ]

Ελάτε μαζί μας στις 26 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. καθώς διαμορφώνουμε συλλογικά ένα βιώσιμο μέλλον, μία εγκατάσταση τη φορά. Τα λέμε στο διαδικτυακό σεμινάριο!

Επικοινωνήστε με τη Voltalia σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς ένα πιο πράσινο μέλλον.

Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση!