Ειδική προσφορά για μονοφασικά υβριδικά συστήματα για κατοικίες

Η Voltalia Distribution σας προσφέρει μια αποκλειστική προσφορά για τις ηλιακές σας εγκαταστάσεις με εξοπλισμό της GoodWe

Η ειδική προσφορά μας για μονοφασικά υβριδικά συστήματα, σχεδιασμένα ειδικά για κατοικίες. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να προσφέρετε στους πελάτες σας υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Παρουσίαση Δύο Αποκλειστικών Κιτ:

Κιτ 1: GW5000-ES-20 & LX U5.4-20 (1 μονάδα)

Μετατροπέας GW5000-ES-20: Εξοπλισμένος με μονάδα Wi-Fi και έξυπνο μετρητή, αυτός ο προηγμένος μετατροπέας εξασφαλίζει αποτελεσματική παρακολούθηση και έλεγχο της κατανάλωσης ενέργειας.

Μονάδα Μπαταρίας LX U5.4-20: Με ισχύ 5 kWp και χωρητικότητα 5,4 kWh, αυτή η μπαταρία παρέχει αξιόπιστη αποθήκευση ενέργειας για εφαρμογή σε κατοικίες.


Κιτ 2: GW5000-ES-20 & LX U5.4-20 (2 μονάδες)

Βελτιωμένη Ισχύς και Αποθήκευση: Αυτό το κιτ περιλαμβάνει δύο μονάδες μπαταρίας LX U5.4-20, προσφέροντας συνολική χωρητικότητα αποθήκευσης ενέργειας 10,8 kWh, σε συνδυασμό με τον μετατροπέα GW5000-ES-20.

Ισχύς Μονάδας: 5 kWp

Σημαντικές Λεπτομέρειες:

Οι τιμές είναι Exw (χωρίς ΦΠΑ και φόρο ανακύκλωσης).

Η ειδική προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Γιατί Να Επιλέξετε Τα Μονοφασικά Υβριδικά Συστήματά Μας;

Αξιοπιστία: Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα για να διαρκούν, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια απόδοση και ικανοποίηση του πελάτη.

Αποτελεσματικότητα: Με προηγμένες λειτουργίες όπως σύνδεση Wi-Fi και έξυπνη μέτρηση, τα συστήματά μας προσφέρουν ομαλή ενσωμάτωση και έλεγχο.

Προσιτή τιμή: Εκμεταλλευτείτε τις ανταγωνιστικές τιμές για να μεγιστοποιήσετε τα περιθώρια κέρδους σας σε κατοικίες.

Μη χάσετε αυτήν την αποκλειστική ευκαιρία να ενισχύσετε τις προσφορές σας και να ευχαριστήσετε τους πελάτες σας με βιώσιμες ενεργειακές λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο +30 21 06 72 95 23 ή στείλτε email στο distribution.gr@voltalia.com για να τοποθετήσετε την παραγγελία σας ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες. Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με τα μονοφασικά υβριδικά συστήματά μας και ηγηθείτε στη μετάβαση προς την καθαρή ενέργεια.

Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση!