Επέκταση εγγύησης | μετατροπείς και μπαταρίες από την GoodWe!

Η GoodWe Technologies Co., Ltd., παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις ηλιακής ενέργειας και αποθήκευσης ενέργειας, ξεκίνησε μια νέα προωθητική ενέργεια για την ευρύτερη περιοχή της ΕΕ, η οποία προσφέρει δωρεάν επεκτάσεις εγγύησης για οικιακά συστήματα αποθήκευσης ενέργειας. Η προωθητική ενέργεια καλύπτει τους πιο πρόσφατους μετατροπείς και τις υβριδικές μπαταρίες της GoodWe, οι οποίες έχουν χωρητικότητα για οικιακές εφαρμογές έως 10kW και πρόκειται να τεθούν σε λειτουργία μεταξύ 15 Μαΐου και 14 Νοεμβρίου 2023. Με την 10ετή εγγύηση, η GoodWe επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της προς τους πελάτες και την ηγετική της θέση στην αγορά οικιακής αποθήκευσης ενέργειας. Η προωθητική ενέργεια προσφέρει την επέκταση της εγγύησης για τους υβριδικούς μετατροπείς GoodWe, των οποίων η αρχική εγγύηση είναι 5 έτη, καθώς και για τις μπαταρίες GoodWe Lynx U, των οποίων η αρχική εγγύηση είναι 5 έτη για το προϊόν και 10 έτη για την ορθή λειτουργία. Η GoodWe εκτιμά τους εγκαταστάτες που επιλέγουν τις καινοτόμες λύσεις της και παραχωρεί τη δωρεάν προσφορά 10ετούς εγγύησης αποκλειστικά στα μέλη του προγράμματος πιστοποίησης εγκαταστατών GoodWe PLUS+ της εταιρείας.

Η GoodWe προσφέρει δωρεάν 10ετή επέκταση της εγγύησης για τους αντιστροφείς των σειρών EM, ES, SBP, ES G2, ET PLUS+, ET PLUS+ (16A), ET 5-10kW και EH, καθώς και για τις μπαταρίες της σειράς Lynx Home U. Ωστόσο, για να δικαιούστε αυτή την επέκταση της εγγύησης, πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

 

Ο αντιστροφέας πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την μπαταρία GOODWE Lynx Home U, Lynx Home F ή Lynx Home F PLUS+.

 

Η πρώτη λειτουργία της μπαταρίας Lynx Home U, Lynx Home F ή Lynx Home F PLUS+ πρέπει να πραγματοποιηθεί μεταξύ 15 Μαΐου και 14 Νοεμβρίου 2023.

 

Το σύστημα πρέπει να έχει εγγραφεί στην πύλη GoodWe SEMS και τα δεδομένα παραγωγής ενέργειας πρέπει να έχουν μεταφορτωθεί επιτυχώς στον διακομιστή GoodWe.

 

Ο εγκαταστάτης πρέπει να είναι αναγνωρισμένο μέλος του προγράμματος πιστοποίησης GoodWe PLUS+ και να βρίσκεται στην ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία ή τη Νορβηγία.

 

Ο υβριδικός αντιστροφέας πρέπει να έχει παραχθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2021.

 

Οι σειριακοί αριθμοί του μετατροπέα και της μπαταρίας πρέπει να καταχωρηθούν από τον εγκαταστάτη μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://10year-warranty.semsportal.com/#/

Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση!